top of page
Family Portrait 5
Kids Reading Map
girls indoor tent
Proud Big Sister
Kids Play
Vuokra asunnot Lahti

Ella on täysin uusi, kotimainen mobiilisovellus lasten vanhemmille

 

Perheen muuttaminen vaikuttaa aina myös lapsiin.

Nykyään lapsiperheiden muutot ovat tavallisia. Muuton syinä voi olla isomman asunnon tarve, uusi työpaikka, vanhempien ero tai vanhempien halu tarjota lapsille parempi elinympäristö.

Sekä lapset että aikuiset voivat kiintyä paikkoihin ja tapoihin, mutta lapsen tärkein turvallisuuden lähde on suhde vanhempiin ja muihin läheisiin ihmisiin. 

Lapselle tulisi kertoa tulevasta muutosta samaan aikaan kuin muillekin tutuille. Epämääräisten vihjailujen kuuleminen aiheuttaa vain turvattomuutta.

Lapsen kanssa kannattaa käydä mahdollisuuksien mukaan  tutustumassa uuteen kotiin, kodin ympäristöön ja päiväkotiin tai kouluun.

Lapselle on myös tärkeää tietää mitkä asiat pysyvät samoina. Jos muuttostressi heijastuu myös lapseen, hänelle voi kertoa miten muutto uuteen paikkaan on kuitenkin hyvä asia.

Ellan kautta uusia kavereita

Kaikissa muutoksissa lapsen kanssa tulisi läpikäydä hänen tunteensa; pelot ja odotukset, niin usein kuin on tarpeen. Jos lapsi itkee eroa kavereistaan, anna hänen surulleen tilaa ja aikaa. Vanhaa kotipaikkaa ja kavereita kannattaa muistella valokuvin ja kertomuksin. Niiden avulla lapsi voi muodostaa kokonaiskuvan elämästään.

Pitäkää yllä lapsen vanhoja kaverisuhteita kirjeitse, sähköpostitse tai puhelimitse niin kauan kuin lapsi kokee sen tärkeäksi.

Auta lasta löytämään uusia kavereita Ella mobiilisovelluksen avulla.

Voit ladata sovelluksen tästä iOS:lle ja Androidille. Anna uusien tuttavuuksien tulla kylään, vaikka olohuoneen lattia olisi vielä täynnä muuttolaatikoita.

Asumisratkaisut muuttuviin elämänvaiheisiin

Uusien palvelumallien kehittäminen antaa MG Asunnoille mahdollisuuden uudistaa perinteisiä asumissektorin toimintamalleja ja laajentaa asumiskonseptinsa kykyä palvella asukkaita heidän erilaisissa tarpeissaan.

Tapamme toimia asiakaslähtöisesti luo ja vahvistaa konseptimme toimintatapoja uusien palvelujen kehittämisessä ja palvelulähtöisessä asumisliiketoiminnassa.
 
Palvelujen kehittäminen tehdään yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa. 

bottom of page