top of page

Vuokra-asumisen edelläkävijä

KOHTUUHINTAISET JA TURVALLISET VUOKRA-ASUNNOT SINUA VARTEN
  • Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

HUONEISTOJEN AVAIMET

Vuokranantaja.

Oletko muistanut turvata vuokra-asuntosi avaimet murtovarkaiden varalta?

Markus Grahn

Asuntomurrot lisääntyvät vuosittain, selviää poliisin ja vakuutusyhtiöiden vuosittain laatimista raporteista.

 

Murtovarkaalle on lottovoitto löytää vuokranantajan kodista sekä vuokralla olevien asuntojen osoitteet että niiden avaimet; parhaimmillaan jopa samasta kansiosta vuokrasopimuksen kanssa.


Kannattaa huomioida, että vakuutusyhtiöt eivät korvaa lukkojen uusimista, murtovarkautta tai vahinkoja, mikäli varastetuilla avaimilla mennään vuokrattuun asuntoon.

Kannattaa rohkeasti kertoa vuokrasopimusta tehdessä, kuinka olet suojannut asunnon avaimet varkauden varalta. Avaimien päädyttyä varkaille on asuntojen lukot pikaisesti uusittava.

Turvallisuus etusijalla

Avaimet on tarkoituksenmukaista pitää helposti saatavilla yllättävien tilanteiden varalta, mikäli asunnolla on päästävä käymään nopeasti.

 

Itselläni on turvalukituksen ja kameravalvonnan lisäksi numerolukollinen kassakaappi, johon olen sijoittanut vuokra-asuntojen avaimet ja tietokoneen kiintolevyn varmuuskopiot. Kaappi on järeästi kiinni seinässä, joten sitä ei napata myöskään mukaan. Avaimet ja tiedotot ovat silti helposti saatavilla, toisin kuin vaikkapa pankin tallelokerossa.

 

On mieltä rauhoittavaa, kun tietää, että vuokra-asuntojen avaimet ja tiedostojen varmuuskopiot ovat turvalukitussa kaapissa varkaiden varalta.

 

Markus Grahn - MG Asunnot - Lahti

bottom of page