Hinnasto
Hinnat sisältävät alv. 24%
 
-rekisteröintimaksu 389€/uusi asiakas
-vuosimaksu 175€per asunto/vuosi. Sopimus päättyy sen kalenterivuoden loppuun, jolloin kirjallinen irtisanomisilmoitus vuosimaksusopimuksen päättämisestä on toimitettu www.mgasunnot.fi sivuston ylläpidolle.
 
Vuosimaksu sisältää:
-asuntoilmoituksen www.mgasunnot.fi sivustolla
-korvamerkitsemispalvelun
-asunnon vapauduttua ilmoituksesi korostetaan ja nostetaan ensimmäiseksi asuntolistalle www.mgasunnot.fi sivustolla.
Lisäksi saat käyttöösi asuntoosi tehdyt korvamerkinnät. Ylläpito lähettää kaikille www.mgasunnot.fi-sivuston sähköpostituslistalla oleville viestin vapautuneesta asunnostasi.
Lisäksi ylläpito luo graafisen mainoksen MG Asunnot-Lahti Facebooksivustolle ja julkaisee sen puolestasi.

 
Lisäpalvelut
-valokuvaus ja kuvien käsittely 195€, toimitetaan 24 tunnin kuluessa tilauksesta asiakkaalle ja www.mgasunnot.fi-sivuston ylläpidolle
-maksullinen Facebook-mainos ja mainoksen graafinen suunnittelu. Palvelu sopii henkilölle, joka ei halua rekisteröityä palvelun käyttäjäksi, toimii loistavasti vaikka ulkomailta käsin.
-avaimet käteen -palvelu
Laskutus tapahtuu vuosittain tammikuussa
Konsultointi vuokraukseen liittyvissä asioissa 80€/tunti sis alv. 24%
 
Asiakkaat
www,mgasunnot.fi  asiakkaaksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka sitoutuu noudattamaan hyvää vuokratapaa ja ymmärtää verkkosivuston tarkoituksen, ja joka omistaa asuin- tai toimitiloja tai toimii tilojen vuokraajana tai tällaisten tilojen jälleenvuokraajana.
 
 
Eroaminen ja erottaminen
Asiakkaalla on oikeus päättää vuosisopimus ilmoittamalla siitä kirjallisesti www.mgasunnot.fi ylläpidolle. Eroaminen tulee voimaan sen kalenterivuoden päättyessä, jolloin eroamisilmoitus on annettu.
Ylläpito voi erottaa asiakkaan verkkopalvelusta, jos asiakas on jättänyt erääntyneen vuosimaksunsa maksamatta tai muuten jättänyt noudattamatta hyvää vuokratapaa, johon hän on verkkopalveluun liittymällä sitoutunut, tai on menettelyllään verkkosivustoa kohtaan tai sen ulkopuolella huomattavasti vahingoittanut www.mgasunnot.fi toimintaa.

 

Vuokraustoimintahistoriani alkaa vuodesta 2006.

 

Koska koin asuntosijoittamisen itselleni mielekkäänä toimintana, olen vuosien mittaan laajentanut vuokra-asuntovalikoimaani sopivien kohteiden löytyessä. Kokemukset -niin hyvät kuin huonotkin- ovat kartuttaneet taitojani ja lisänneet intoani kehittää vuokraustoimintaani enemmän kokonaisvaltaisen palvelun periaatteella. Haluan tarjota ihmisille asuntoja, joissa voisin kuvitella viihtyväni myös itse ja henkilökohtaista palvelua, joka nykypäivän liiketoiminnassa on jäänyt toissijaiseksi arvoksi. Kasvavana ja yksityisenä pystyn ottamaan asukkaat henkilökohtaisesti huomioon.

 

Olen aina ja helposti tavoitettavissa sinulle sopivan viestintävälineen avulla esim. puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppia käyttäen.
Pidän myös asiakkaani ajan tasalla MG asuntojen tapahtumista sosiaalisen median kautta.

OTA YHTEYTTÄ