top of page
Vuokra-asunnot Lahti

"Joustamme vuokranmaksuissa koronavirusepidemian aikana."

COVID-19 viruksen leviämisen aiheuttaman poikkeusolojen johdosta MG Asunnot haluaa olla tukemassa asiakkaitamme kriisin aikana. 

 

Korona-viruksesta johtuen voi vuokranmaksukyky vaarantua. Joustamme vuokran maksamisen kanssa.

Jos vuokranmaksukyky heikkenee syystä tai toisesta, kannattaa olla heti yhteydessä vuokranantajaan ja sopia maksuaikataulu vuokran hoitamiseen. Omalla aktiivisuudella voi välttää vuokran maksamattomuuden aiheuttamat ongelmat

Casual%20Woman_edited.png

Lue UKK ohjeet vuokranmaksuun kriisin aikana

MG Asunnot kriisiviestintä CORVID-19

Miten toimia talouskriisissä?

  • Laskujen ja velkojen maksamista uudella luotolla kannattaa välttää. Viisainta on pyrkiä ensin neuvottelemaan laskujen ja luottojen maksamisesta pienemmissä erissä. Lisäaikaa yleensä saa, jos velkojaan ottaa yhteyttä hyvissä ajoin. Myös perimistoimiston kanssa voi neuvotella.

  • Maksuhäiriömerkintää ei välttämättä edes tule, jos sovitaan uusi maksusopimus.

  • Laskut on syytä laittaa tärkeysjärjestykseen. 

  • Vuokranmaksu ja muiden asumiskulujen maksaminen on tärkeintä. On vaarallista ajatella, että jätän vuokria rästiin ja maksan niitä sitten myöhemmin.

  • Tärkeää on myös huolehtia siitä, että rahat riittävät lääkkeisiin ja ruokaan.”Kriisin keskellä on tärkeää säilyttää arkijärki ja käyttää rahaa harkiten"​

Markus Grahn MG Asunnot kriisiviestintä

"Kunnioitamme vuokralaisiamme ja haluamme osoittaa, että välitämme asiakkaistamme noudattamalla Vuokralaiset Ry:n ja Takuusäätiön ohjeistusta tarjota vuokranmaksusuunnitelmia asukkaille."

Markus Grahn - MG Asunnot perustaja

bottom of page