top of page
 • Instagram Social Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black LinkedIn Icon
 • favicon
Vuokra asunnot Lahti MG asunnot.jpg
Vuokra-asunnot Lahti

Vapaat vuokra-asunnot LahdessaKun kirjoittaa hakukoneeseen lauseen ”vapaat vuokra-asunnot Lahdessa” saat vastauksia monta sivullista. Vapaita vuokra-asuntoja on Lahdessa tarjolla monen vuokranantajan toimesta. Jopa niin monen, että vuokranantajan valinta voi olla vaikeaa.


Tutustu vuokra-asuntoihimme TÄSTÄ.

MG Asunnot haluaa erottua muista vuokranantajista palveluilla sekä asiakaskokemuksella. Meille on tärkeää, että asiakkaan tarpeet tulevat kuulluiksi ja toteutetuiksi.

Valitsemme vuokrattavat kohteet huolella ja aina taloyhtiöistä, joissa ns. isommat remontit on jo suoritettu. Vuokra-asuntomme ovat hyväkuntoisia ja nykyaikaisesti varusteltuja.

Lahdessa on tarjolla monenlaisia vapaita vuokra-asuntoja.

 • MG Asuntojen kohteet sijaitsevat kaikki hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Lahden keskustaa.

 • Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat mm. asuntojen korvamerkitseminen sekä erilaiset kotiin saatavat palvelut, kuten siivous ja kotisairaanhoito.

 • Haluamme palvella mahdollisimman hyvin nykyiset ja tulevat asiakkaamme, siksi olemme kehittäneet palvelutarjontaamme pelkkien asuntojen ulkopuolelle.

 • Joskus asiakas haluaa vuokrata asunnon juuri tietystä talosta tai tietyltä alueelta. Vapaita vuokra-asuntoja on hankalaa metsästää, ja parhaat menevät usein nopeammin kuin ehdit kissaa sanoa.

 • MG Asunnoilla on käytössä korvamerkintä palvelu, jossa voit ilmoittautua ns. jonotuslistalle kiinnostavaan asuntoon. Palvelu on täysin maksuton eikä se vaadi sitoutumista.

Kun merkitsemäsi asunto vapautuu, saat tiedon siitä heti sähköpostiisi ja pääset varaamaan kyseisen asunnon vaikka heti. Vertaile vuokranantajia, olemme vakuuttuneita, että yksilöllinen ja arvostava palvelumme sopii myös sinulle. Voit lukea lisää korvamerkintä palvelustamme tästä tai selailla tästä vuokra-asuntojamme Lahdessa.

Tässä muutamia sivustoja ja foorumeita, joista voi etsiä vuokrattavia asuntoja eri puolilla Suomea:
 1. Oikotie: Tämä on yksi suosituimmista sivustoista vuokra-asuntojen etsimiseen Suomessa. Voit hakea asuntoja paikkakunnan, hinnan ja muiden valintojen perusteella.

 2. Vuokraovi: Tämä sivusto tarjoaa runsaasti vuokrattavia asuntoja eri puolilla Suomea. Voit myös luoda ilmoituksen ja ilmoittaa tarpeistasi, jotta voit saada ilmoituksia uusista asunnoista.

 3. Kiinteistömaailma: Tämä sivusto tarjoaa vuokrattavia asuntoja ympäri Suomea. Voit hakea asuntoja paikkakunnan, hinnan ja muiden valintojen perusteella.

 4. Nettivuokraus: Nettivuokraus on erikoistunut vuokra-asuntojen tarjoamiseen. Voit etsiä asuntoja paikkakunnan, hinnan ja muiden valintojen perusteella.

 5. Fiksuvuokraus: Tämä sivusto tarjoaa vuokrattavia asuntoja eri puolilla Suomea. Fiksuvuokraus on palvelu, jossa yksityinen vuokranantaja ilmoittaa asuntonsa vuokralle. Asunnonhakija voi varata itselleen sopivan näyttöajan, ja tutustuu kohteeseen vaivattomasti paikanpäällä.

Muista tarkistaa myös paikalliset sanomalehdet ja ilmoitustaulut.


Comentários


bottom of page