top of page
  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • favicon
Vuokra asunnot Lahti MG asunnot.jpg
Vuokra-asunnot Lahti

Matkakeskuksen avajaiset ensi vuoden puolella


Lahden matkakeskuksen rakennustyöt ovat valmistumassa jouluun mennessä. Avajaisia on tarkoitus viettää ensi vuoden puolella.

Matkustaminen on sen jälkeen Lahdessa helppoa: kulkuneuvosta toiseen pääsee vaihtamaan yhdessä paikassa. Matkakeskuksen kautta kulkevat kaikki linja-autot ja siellä on rautatieasema. Taksi kuljettaa tolpalle ja oman auton tai pyöränkin saa parkkiin.

  • Paikallisliikenteen linja-autot kulkevat matkakeskuksen kautta. Paikallisliikenteen pysäkit on merkitty valaistuin kirjaimin. Linja-autosta toiseen vaihtaminen on helppoa, jos pysäkin kirjain on tiedossa. Kaikki paikallisliikenteen vuorot kulkevat matkakeskuksen kautta.

  • Rautatieaseman saattoliikennealueella lisää tilaa. Saattoliikennealueella on aiempaa enemmän tilaa takseille. Rautatieaseman eteen voivat jättää matkustajia myös yksityisautoilijat.

  • Rautatiesillan valot vaihtavat väriä. Rautatiesillan alla on tunneliolosuhteisiin suunniteltu valaistus. Tunnelin laidoilla valo on yhtä kirkas kuin ulkopuolella, mutta himmenee keskellä. Tunnelin seinien aaltoilevissa alumiinilevyissä on led-koristevalot, joita voidaan ohjelmoida. Pelicansin kotipelien aikana ne ovat turkoosit.

bottom of page