• Instagram Social Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black LinkedIn Icon
 • favicon
Vuokra-asunnot Lahti

Matkakeskuksen avajaiset ensi vuoden puolella


Lahden matkakeskuksen rakennustyöt ovat valmistumassa jouluun mennessä. Avajaisia on tarkoitus viettää ensi vuoden puolella.

Matkustaminen on sen jälkeen Lahdessa helppoa: kulkuneuvosta toiseen pääsee vaihtamaan yhdessä paikassa. Matkakeskuksen kautta kulkevat kaikki linja-autot ja siellä on rautatieasema. Taksi kuljettaa tolpalle ja oman auton tai pyöränkin saa parkkiin.

 • Paikallisliikenteen linja-autot kulkevat matkakeskuksen kautta. Paikallisliikenteen pysäkit on merkitty valaistuin kirjaimin. Linja-autosta toiseen vaihtaminen on helppoa, jos pysäkin kirjain on tiedossa. Kaikki paikallisliikenteen vuorot kulkevat matkakeskuksen kautta.

 • Rautatieaseman saattoliikennealueella lisää tilaa. Saattoliikennealueella on aiempaa enemmän tilaa takseille. Rautatieaseman eteen voivat jättää matkustajia myös yksityisautoilijat.

 • Rautatiesillan valot vaihtavat väriä. Rautatiesillan alla on tunneliolosuhteisiin suunniteltu valaistus. Tunnelin laidoilla valo on yhtä kirkas kuin ulkopuolella, mutta himmenee keskellä. Tunnelin seinien aaltoilevissa alumiinilevyissä on led-koristevalot, joita voidaan ohjelmoida. Pelicansin kotipelien aikana ne ovat turkoosit.

#Lahdenmatkakeskus

Seuraa MG Asuntoja

 • WhatsApp
 • Google MG Asunnot
 • Facebook - Black Circle
 • YouTube - Black Circle
 • MG Asunnot - Instagram
 • English

MG Asunnot käyttää - VuokraNet - vuokranvalvontaohjelmistoa

Vuokra-asunnot Lahdessa. Vuokrataan yksiöt, kaksiot, perheasunnot, senioriasunnot, opiskelija-asunnot palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. MG Asunnot on henkilökohtaiseen asumispalveluun erikoistunut yksityinen vuokranantaja.

Copyrights © MG Asunnot 2021