top of page
 • Instagram Social Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black LinkedIn Icon
 • favicon
Vuokra asunnot Lahti MG asunnot.jpg
Vuokra-asunnot Lahti

Mikä on digivakuus ja miten se toimii? Digivakuus mahdollistaa vuokrauksen ilman rahavakuutta.

- ✅ Mikä on digivakuus ja miten se toimii? Digivakuus mahdollistaa vuokraamisen ilman rahavakuutta .

digivakuus, vuokratieto, mgasunnot, rahavakuus, vuokravakuus, vuokralainen, vuokranantaja, helpostikotiin, mgasunnot

Me MG Asunnoilla haluamme olla asumisen edelläkävijänä vuokramarkkinoiden muutoksissa ja tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Siksi olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uudesta yhteistyöstämme Vuokratieto.fi:n kanssa ja tuoda Digivakuuden MG Asuntojen vuokrauksen arkeen.


Digivakuus on innovatiivinen ratkaisu, joka toimii täysin kuten perinteinen rahavakuus, mutta tekee vuokrasopimuksen solmimisesta helpompaa ja vaivattomampaa.


Digivakuuden käyttöönotto on suoraviivaista ja nopeaa sekä vuokralaisille että vuokranantajille. Asiakkaidemme turvallisuuden takaamiseksi sivustolla tehdään vahva tunnistautuminen, jonka jälkeen täytetään muutamia tarvittavia tietoja. Järjestelmämme suorittaa tarvittavat tarkastukset ja päätös Digivakuuden myöntämisestä tehdään nopeasti ja vaivattomasti.

digivakuus, vuokratieto, mgasunnot, rahavakuus, vuokravakuus, vuokralainen, vuokranantaja, helpostikotiin, mgasunnot

Tämä yhteistyö mahdollistaa meille entistä paremman palvelun tarjoamisen asiakkaillemme, ja olemme innoissamme siitä, että voimme edistää vakuudetonta vuokraamista yhdessä Vuokratieto.fi:n kanssa. Lisätietoja Digivakuus -palvelusta löydät verkkosivuiltamme. Tervetuloa uuteen aikaan vuokraamisessa MG Asuntojen ja Vuokratieto.fi:n digivakuuden kanssa!


- ✅ 0€ Digivakuus: Vuokraa asunto ilman vakuusmaksua


Haluamme tarjota vuokralaisillemme mahdollisuuden vuokrata asunto ilman rahavakuutta.

0€ Digivakuus on etu, joka hyödyttää sinua ja meitä MG Asunnoilla. Kun vuokraamme asunnon sinulle ilman rahavakuutta, saat pitää vakuusrahasi itselläsi ja voit käyttää ne mieleiseesi tarkoitukseen, kuten sisustamiseen tai säästämiseen.


Tämän lisäksi, tarjoamalla vuokralaisille mahdollisuuden vuokrata ilman rahavakuutta, meidän ei tarvitse avata tai ylläpitää erillistä vakuustiliä. Vältämme myös vakuustodistusten ja muiden vakuuteen liittyvien asiakirjojen käsittelyn ja arkistoinnin, mikä säästää aikaa ja resursseja.


Ilman rahavakuutta vuokraamisen mahdollisuus luo MG Asunnoille tyytyväisempiä ja luotettavampia vuokralaisia. Osoittamalla luottamusta vuokralaisillemme toivomme, että he pitävät paremmin huolta asunnostamme ja noudattavat vuokrasopimuksen ehtoja.


- ✅ Kenelle 0€ Digivakuus on mahdollinen?


0€ Digivakuus on mahdollinen, jos täytät Vuokratieto.fi:n vakuuspalveluntarjoajan ehdot:

 • Sinulla ei ole merkittäviä maksuhäiriömerkintöjä.

 • Sinulla on säännölliset tulot.

 • Sinulla on voimassa oleva kotivakuutus.


- ✅ Miten haen 0€ Digivakuutta?


 • Tutustu vapaana oleviin asuntoihimme ja valitse omasi.

 • Täytä hakemuslomake ja ilmoita, että haluat asunnon ilman rahavakuutta.

 • Odota yhteydenottoamme, jonka jälkeen tarkistamme taustatietosi Vuokratieto.fi palvelun avulla.

 • Allekirjoita vuokrasopimus sähköisesti ja muuta uuteen kotiisi, jonka yhteydessä aktivoimme digivakuuden (ei kuluja vuokralaiselle).


- ✅ Kysyttävää 0€ Digivakuudesta?


Jos sinulla on kysyttävää 0€ Digivakuudesta tai muista asumiseen liittyvistä asioista, ota meihin yhteyttä, tai lue lisää verkkosivuiltamme. Autamme mielellämme löytämään sopivan kodin MG Asunnoilta. Olemme vuokra-asumisen edelläkävijöitä ja haluamme tarjota sinulle ainoastaan parasta mahdollista palvelua.


Tervetuloa vuokraamaan oma koti ilman rahavakuusmaksua MG Asunnoilta!
Comments


bottom of page