top of page
 • Instagram Social Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black LinkedIn Icon
 • favicon
Vuokra asunnot Lahti MG asunnot.jpg
Vuokra-asunnot Lahti

Hyväkuntoiset perheasunnot Lahdessa. Perheasuntojen kysyntä huipussaan.


MG asuntojen toimintaperiaate on tarjota vuokralle hyväkuntoisia ja järkeviä perheasuntoja kohtuullisin vuokrin palveluiden läheltä.


Lähiöasumisen suosio on kasvanut. Etätyön lisääntyminen on saanut monet tavoittelemaan yhtä lisähuonetta. Vuosien mittaan vähemmälle käytölle ja huomiolle jääneet lähiötalojen parvekkeet ovat kokeneet renessanssin.


MG Asuntojen tarjoamiin 3-4h perheasuntoihin voit tutustua TÄÄLTÄ


Asunnot sijaitsevat pääsääntöisesti Lahden alueella.

Vuokrasopimus laaditaan aina yhteisin ehdoin ja tapauskohtaiset tarpeet huomioon ottaen.

Vuokraustoiminnassa noudatetaan Hyvää Vuokratapaa.


 • Vuokrattavat asunnot on valittu huolella ajatellen vuokralaisten erilaisia tarpeita ja elämäntilanteita, jotta mahdollisimman moni etsijä löytäisi kohteista helposti toiveidensa mukaisen asunnon.

 • Lähtökohtana on asukkaan viihtyisyys ja asuminen vailla huolta suurista remonteista: asunnot ovat hyväkuntoisia ja nykyaikaisesti varusteltuja.

 • Suurin osa asunnoista sijaitsee kävelymatkan etäisyydeltä keskustasta tai julkisen liikenteen ja palveluiden välittömässä läheisyydessä.

 • Asuntoihin on saatavilla pistokkeellinen autopaikka tai autokatos.

 • Asunnoissa on oma parveke tai terassi ja joko oma sauna tai taloyhtiön sauna käytettävissä.

 • Asunnot ovat hyvissä taloyhtiöissä rauhallisilla alueilla, liikunta- ja ulkoilureittien läheisyydessä.

Mitä kannattaa huomioida, kun valitsee uutta vuokrakotia perheelle?


Vuokra-asuntoa valitessa kannattaa miettiä, millaiset seikat asunnossa ovat oman arjen pyörittämisen kannalta oleellisia. Tarvitsetko tilavan kylpyhuoneen, johon mahtuu pesutorni vai suositko toimivia taloyhtiön yhteisiä pesutupia? Löytyykö asunnosta tarpeeksi säilytystilaa tai onko tilaa riittävästi omien säilytysratkaisuiden lisäämiseksi?

Jos perheessä on pieniä lapsia, kannattaa suunnata huomio asunnon lisäksi rappukäytävään ja hissiin: pääseekö niissä kulkemaan esteettömästi lastenvaunujen kanssa? Löytyykö vaunuille sopiva säilytyspaikka?


Usein perheet etsivät vuokra-asuntoa tietyltä asuinalueelta, jotta lapsen ei tarvitse vaihtaa koulua tai eri-ikäiset sisarukset pääsevät keskenään samaan kouluun. Perheille, joissa on kouluikäisiä lapsia, on myös tärkeää, että harrastuspaikat ja muut aktiviteetit ovat tarpeeksi lähellä tai hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kiinnitä huomiota ainakin näihin, kun etsit perheasuntoa:

 • Lapsiperheen asunnossa säilytystilaa pitää olla tarpeeksi jokaisessa huoneessa. Kaappeihin tulee mahtua muun muassa vaatteet, lasten lelut, harrastusvälineet sekä siivous- ja keittiötarvikkeet.

 • Myös kodinhoitoon käytettävä tila korostuu. Pestyille vaatteille, likapyykille ja vaikkapa kuravaatteiden kuivaukseen on tärkeää löytyä oma paikka, joka on poissa muiden päivittäisten askareiden tieltä.

 • Asunnon kiinteät pinnat voivat lapsiperheissä joutua kovemmalle koetukselle, joten asunnon materiaaleihin kannattaa tutustua etukäteen. Keittiön tasojen on hyvä olla materiaalia, joka on helppo pitää puhtaana. Esimerkiksi huokoiset kivi- ja betonipinnat imevät herkimmin kokkauksessa syntyviä tahroja. Lattioissa laminaatti kestää kovempaakin kulutusta ja säilyy vähällä vaivalla pitkään, kun taas parketissa näkyy helpommin leluista ja muista tavaroista aiheutuneet kolhut.

 • Asunnon varustelutaso kannattaa tarkistaa huolellisesti. Ovatko esimerkiksi jääkaappipakastimet riittävän suuria viikon ruokatarpeisiin? Entä löytyykö asunnosta tilaa tarpeeksi suurelle astian- ja pyykinpesukoneelle?

 • Perheasunnon eteinen on usein etenkin aamulla kovalla koetuksella. Jotta suuremmalta kaaokselta vältyttäisiin, tulee eteisen olla tarpeeksi tilava, jotta sinne mahtuvat eri kausien ulkoilu- ja harrastusvaatteet, ja tilaa jää myös pukeutumiseen.

 • Myös taloyhtiön pihaan ja ympäristöön kannattaa kiinnittää huomiota. Useimmista vuokrataloista löytyy ainakin pieni leikkipaikka, mutta toisissa niihin on panostettu huomattavasti enemmän. Piha-alueen turvallisuus on hyvä huomioida siltä osin, onko taloyhtiö esimerkiksi juuri isojen teiden risteyksessä.


Mikäli kiinnostuit MG asuntojen vuokrattavista kohteista, voit korvamerkitä asunnon, jolloin otamme sinuun ensimmäisenä yhteyttä asunnon vapautuessa. Palvelu on maksuton eikä vaadi sitoutumista; mikäli asunto ei olekaan sen vapautuessa enää sinulle ajankohtainen, ilmoitame järjestyksessä seuraavalle kiinnostuneelle. 
Saat hyödyllistä tietoa uusista ja vapautuvista kohteista suoraan sähköpostiisi liittymällä MG Asuntojen sähköpostituslistalle.

 

Commentaires


bottom of page