top of page
  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • favicon
Vuokra asunnot Lahti MG asunnot.jpg
Vuokra-asunnot Lahti

Vuokra-asuminen on helppoa ja turvallistaVälillä ihmiset pohtivat, kannattaako asunnon vuokraaminen verrattuna omistamiseen.

Listasimme vuokra-asumisen hyviä puolia.

Yleisesti ottaen vuokra-asuminen on turvallinen asumismuoto. Huoneenvuokrauslaki säätelee vuokran-antajan ja vuokralaisen velvollisuuksia. Lisäksi asunnon omistajalla on yleensä kovemmat kulut kuin vuokralaisella. Tämä tietenkin riippuu monesta seikasta, mutta varsinkin kaupunkien keskustoissa vuokraamalla asunnon saat enemmän neliöitä samaan rahaan.

Vuokralla asuminen tarjoaa usein monipuolisempia asumismahdollisuuksia kuin omistaminen. Saatat saada vuokra-asunnon juuri siltä alueelta jolle haluat, mutta jolta

sinulla ei olisi varaa ostaa asuntoa. Jokaisen elämäntyyliin ja -tilanteeseen löytyy vuokra-asuntomarkkinoilta varmasti sopiva koti.Asunnon korjauskulut vuokra-asunnossa menevät omistajan pussista. Pienet viat ilmoitetaan kätevästi yleensä huoltoyhtiölle, josta tulee huoltomies paikalle. Vuokralaisen ei siis tarvitse muuta kuin soittaa. Huolettomampaa asumismuotoa saa hakea.


Mikäli naapurusto tai naapurit eivät miellytä, vuokra-asuntoa voi vaihtaa tarvittaessa helposti.

Sama koskee muuttuvia elämäntilanteita. Jos tilaa tarvitaan lisää tai vuokrakuluja pienentää, on irtisanomisaika yksi kuukausi, kun vuokralainen irtisanoo sopimuksen. Lisäksi vuokra-asuminen on velaton asumismuoto, jossa et ole riippuvainen pankkimaailman turbulensseista.

Meillä MG Asunnoilla vuokra-asumisen hyviin puoliin voidaan listata vielä pari seikkaa, jotka eivät välttämättä toteudu muilla vuokranantajilla. Asunnot sijaitsevat aina hyvien kulkuyhteyksien päässä, olipa kulkuneuvosi sitten julkinen liikenne tai oma auto. Lisäksi palvelut ovat aina asuntojemme välittömässä läheisyydessä. Vuokra-asuntomme sijaitsevat hyvissä yhtiöissä rauhallisilla alueilla, lähellä liikunta- ja ulkoilureittejä.

Asunnoissamme on aina oma parveke tai terassi.

Lisäksi kannattaa muistaa Suomen ainoa vuokra-asuntojen korvamerkitsemispalvelu, joka on ilmainen ja kaikkien käytettävissä.
Comments


bottom of page