top of page
  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • favicon
Vuokra asunnot Lahti MG asunnot.jpg
Vuokra-asunnot Lahti

Suomen ensimmäinen Vuokra-asunnot Facebook-kauppa on avattu.Facebook-kauppa

Lahdessa toimiva yksityinen vuokranantaja www.mgasunnot.fi avasi ensimmäisenä Suomessa Facebook-kaupan lauantaina 29.4.2017.

Ajatus lisätä vuokrattavat asunnot Facebookin tarjoamaan kauppapaikkaan syntyi, kun Facebook kertoi sisäisessä tiedotteessaan vuosi takaperin kehittävänsä kauppa-ominaisuutta verkkoalustaansa.

Siirtyminen Facebook-kauppaan oli hyvin luonteva uudistus, sillä www.mgasunnot.fi verkkosivuilla oli jo tammikuussa 2016 avattu oma osio vuokra-asuntojen etsimiseen korvamerkitsemispalveluineen. Omasta verkkokaupasta on nyt linkitetty vapaat ja vuokratut asunnot suoraan Facebook-kauppaan.

Facebook-kauppa tuo asiakkaalle oleellisen muutoksen asuntojen etsimiseen ja valintaan. Asunnon etsijän ei tarvitse poistua Facebookista, vaan vuokra-asuntoihin voi tutustua tutussa ympäristössä Facebook-kaupassa. Lisäksi ketterät hakutoiminnot helpottavat ja nopeuttavat mieluisan asunnon etsintää.

Asuntojen vapautumisen seuraaminen on myös helppoa ja tuplaturvana voi käyttää www.mgasunnot.fi verkkosivuston ilmaista korvamerkitsemispalvelua. Korvamerkittyäsi asunnon saat itsellesi viestin heti, kun kiinnostava asunto on vapautumassa.

Tutustu vuokra-asuntoihin Facebook-kaupassa tai verkkosivuillamme.

Koti on ihmiselle se tärkein ja turvallisin paikka maailmassa.

Toteutamme lämmintä ja kodintuntuista asumista.

MG Asunnot - Lahti - Yksityinen vuokranantaja - asumisen edelläkävijä

 

Comments


bottom of page