top of page
  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • favicon
Vuokra asunnot Lahti MG asunnot.jpg
Vuokra-asunnot Lahti

MG Asuntojen vuokravalvonta VuokraNet.fi-palveluun


MG Asuntojen vuokravalvonta siirtyy VuokraNet.fi-palveluunVuokraNetin ohjelmisto hoitaa jatkossa mm. vuokrasaatavien maksuvalvonnasta MG Asuntojen siirtyessä tammikuussa 2021 VuokraNetin vuokravalvontapalvelun käyttäjäksi. Palvelukokonaisuuteen sisältyy automatisoitu maksuvalvonta, muistutus- ja perintäpalvelu, sekä sähköisesti allekirjoitettavat vuokrasopimukset.


Aiemmin MG Asuntojen ylläpito vastasi itse muistutus- ja perintätoimista perinteisellä tavalla manuaalisesti tilisiirtoja seuraamalla verkkopankissa.

Jatkossa VuokraNet hoitaa maksumuistutusten lähettämisen, maksujen valvonnan ja perinnän.

VuokraNetin palveluiden avulla vuokrasaatavien hallinnasta on rakennettu vuokranantajalle nykyaikainen ja automatisoitu kokonaisuus, joka vapauttaa resursseja ja parantaa asiakaspalvelun laatua. Palveluiden ulkoistaminen VuokraNetille tukee MG Asuntojen strategisia kehitystavoitteita, jossa digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet valjastetaan asiakaskokemuksen kehittämiseen.” Juha-Pekka Tammela, ohjelmistojohtaja, VuokraNet, p.044 585 6969


  • MG Asunnot on saavuttanut edelläkävijän maineen yksityisenä vuokranantajana. Maine on ansaittu pyyteettömällä työllä.

  • MG Asunnot tarjoaa vuokra-asunnot ja asumiseen tarvittavat palvelut meille tavallisille eri ikäisille ihmisille, ei vain harvoille ja valituille.


“Minulle luottamuksen rakentaminen on ensiarvoisen tärkeää. Luottamus on varmuutta ja tunne siitä, että asiat pitävät paikkansa. Läpinäkyvät toimintatavat vahvistavat luottamusta. Asiakkaiden jättämät hyvät suositukset luovat luottamusta tekemäämme työtä kohtaan. Tunnen vuokrauksen vastuut ja velvollisuudet. Haluan edistää oikeudenmukaista ja reilua vuokrausta.” Markus Grahn, perustaja, MG Asunnothttps://www.mgasunnot.fi/

https://www.mgasunnot.fi/helposti-kotiin-konsepti


 

Mikäli kiinnostuit MG asuntojen vuokrattavista kohteista, voit korvamerkitä asunnon, jolloin otamme sinuun ensimmäisenä yhteyttä asunnon vapautuessa. Palvelu on maksuton eikä vaadi sitoutumista; mikäli asunto ei olekaan sen vapautuessa enää sinulle ajankohtainen, ilmoitame järjestyksessä seuraavalle kiinnostuneelle. 

Saat hyödyllistä tietoa uusista ja vapautuvista kohteista

suoraan sähköpostiisi liittymällä MG Asuntojen sähköpostituslistalle. 

コメント


bottom of page