top of page
  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • favicon
Vuokra asunnot Lahti MG asunnot.jpg
Vuokra-asunnot Lahti

Vuokranmaksu - MG Asunnot tukee ihmisiä kriisin aikana - COVID-19.MG Asunnot tukee ihmisiä kriisin aikana.

Lue päivitetyt yleisohjeet vuokranmaksuun poikkeusoloissa täältä.


Mikäli vuokranmaksukykysi heikkenee syystä tai toisesta, kannattaa olla heti yhteydessä vuokranantajaan ja sopia maksuaikataulu vuokran hoitamiseen. Omalla aktiivisuudella voi välttää vuokran maksamattomuuden aiheuttamat ongelmat.


COVID-19 viruksen leviämisen aiheuttamien poikkeusolojen johdosta haluamme olla tukemassa asiakkaitamme kriisin aikana. Koronaviruksesta johtuen voi vuokranmaksukyky vaarantua. Joustamme vuokran maksamisen kanssa.

Kunnioitamme vuokralaisiamme ja haluamme osoittaa, että välitämme asiakkaistamme noudattamalla Vuokralaiset Ry:n ja Takuusäätiön ohjeistusta tarjota vuokranmaksusuunnitelmia asukkaille. Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne. Ystävällisin terveisin: MG Asunnot, Markus Grahn - perustaja

Mikäli kiinnostuit MG asuntojen vuokrattavista kohteista, voit korvamerkitä asunnon, jolloin otamme sinuun ensimmäisenä yhteyttä asunnon vapautuessa. Palvelu on maksuton eikä vaadi sitoutumista; mikäli asunto ei olekaan sen vapautuessa enää sinulle ajankohtainen, ilmoitame järjestyksessä seuraavalle kiinnostuneelle. 

Saat hyödyllistä tietoa uusista ja vapautuvista kohteista

suoraan sähköpostiisi liittymällä MG Asuntojen sähköpostituslistalle.


Kommentare


bottom of page