top of page
  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • favicon
Vuokra asunnot Lahti MG asunnot.jpg
Vuokra-asunnot Lahti

Lahden monipuolinen kahvilakulttuuri houkuttelee ihmiset kokoontumaan yhteen.MG Asunnot - Lahti / kahvilat

Lahden keskustassa on viime vuosina tehty paljon muutostöitä ja uudistuksia. Nyt kaikki alkaa olla valmista uuden keskustan aikakauteen.


Ravintolat - Lahti

Merkkinä Lahden keskustan uudistumisen

onnistumisesta on kivijalkaliikkeiden ja ravintoloiden määrän lisääntyminen. Keskusta on elävä ja ihmiset käyttävät tarjolla olevia palveluja, joka puolestaan ruokkii yrityksiä lisäinvestointeihin palvelemaan ihmisiä entistä paremmin.

Suurimpana muutoksena Lahden katukuvassa näkyy keskustan kahvilakulttuurin kehittyminen ja kukoistus. Uusia kahviloita on perustettu useita ja hetkessä kaupunkiin on kehittynyt urbaani ja iloinen kahvilakulttuuri, jossa keskipisteenä on asiakas. Lahden kahvilat ovat monipuolisia ja niissä viihtyy.


Kahvila - Lahti

Monelle kahvilat toimivat olohuoneena, jossa vietetään aikaa ystävien tai perheen kanssa. Esimerkiksi Aleksanterinkadulla sijaitsevat Espressohouse, Cafe Olavi ja Lahden Seurahuone nauttivat tyytyväisten asiakkaiden lisääntyvästä kävijämäärästä.

Tässä linkki Googlen karttapalveluun, josta näet listan kaikista Lahden keskustassa sijaitsevista kahviloista. Älä unohda listalta puuttuvaa paikallisen yrittäjän ylläpitämää Asemapäällikön kahvilaa Lahden matkakeskuksen vieressä, joka kannattaa ehdottomasti kokeilla.


Markus Grahn - Asumisen asiantuntija

Comments


bottom of page